0 reacties / Gepost op door Ashley Overbeek

Hi Wild Babes,

Welkom bij The Wild Babes! Wij zijn super enthousiast om dit avontuur met jullie aan te gaan. Met passie voor mode en ondernemerschap willen we de webshop naar nieuwe hoogten tillen, zodat jullie je goed voelen en er fantastisch uitzien. We hebben een nieuwe collectie samengesteld, speciaal voor jullie: The Wild Babes!

We begrijpen dat jullie misschien nerveus zijn over de veranderingen, maar we zullen alles doen om de kwaliteit en stijl van onze producten te behouden en te verbeteren. We luisteren naar jullie feedback en ideeën en zullen ons best doen om jullie tevreden te stellen.

Onze visie is een webshop te creëren waar iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Onze collecties passen perfect bij het dagelijks leven van de moderne vrouw, een échte Wild Babe. We vinden het belangrijk dat jullie je zowel stoer als vrouwelijk kunnen voelen. Wees er wel snel bij, we zitten in een hoge versnelling en zullen vaak van collectie wisselen. Trek je nieuwe favo set aan en gaan!

Sinds 1 april staat onze eerste collectie online. Van denim items en tule rokken tot kleurrijke blouses en tops. Ook zijn er fashionable tassen en schoenen verkrijgbaar. Elke nieuwe drop kan eindeloos gecombineerd worden. We kiezen voor een kleurbeeld met bijpassende prints. Bij ons vind je iets leuks voor elke gelegenheid.

Met prints maken we de collectie compleet, waaronder de onmisbare panterprint. Dat is tenslotte hoe het allemaal is begonnen toen Ellis ten Heuvel, founder van The Wild Babes, haar flared broek met panterprint op haar webshop plaatste.  

Wij gaan jullie niet meenemen in onze wereld. Wij willen namelijk dat het om JULLIE draait. Wij zitten in jullie hoofd, die lieve stem die jullie mee neemt in jullie eigen avontuur en leven. En weet je waarom wij dit zo goed kunnen..

Wij zijn precies zoals jij!

 

Open mind, big dreams, wild heart.

 

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen. Blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties en volg ons op Instagram (@thewildbabes.nl) voor meer updates.

 

Xxx The Wild Babes

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecheckt voor publicatie ivm richtlijnen

Nederlands