Verzenden & levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €75,00 is verzending gratis.
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €75,00 bedragen de verzendkosten €3,95.
De verzendkosten voor zendingen naar Duitsland bedragen altijd €10,00 (incl. 21% BTW)

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering
Indien je op werkdagen (MA-tot en met VRIJD) voor 16.00uur besteld wordt je order dezelfde dag nog verzonden. Indien je na 16.00uur besteld of in het weekend dan wordt je order de eerst volgende werkdag verzonden. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update.

Pre-order
Omdat veel items een snel verloop hebben bij The Wild Babes en wij ze soms niet direct de zelfde dag of week kunnen aanvullen verkopen we ook items op pre-order basis. Dit houd in dat je een item betaalt, reserveert en deze zo snel mogelijk na levering in ons warehouse wordt uitgeleverd. De uiterlijke uitleverdatum van het product wordt altijd vermeld in de productomschrijving. Dit is de dag van verzending, je item zal dan volgende dag in huis zijn (onder voorbehoud van PostNL) Indien je een bestelling plaatst met meerdere items waaronder een pre-order item dan wordt alles verzamelt en in 1x uitgeleverd op de uiterlijke pre-order datum. Het is helaas niet mogelijk de andere items eerder of los uit te leveren. 

Heb je besteld op een werkdag, uitgezonderd vrijdag voor 16.00uur maar je zending de volgende dag niet in huis? Check dan altijd extra of je niet een item op pre-order basis hebt besteld. Hoewel we dit duidelijk vermelden bij het product in de shop én via onze social media kanalen wordt er toch nog overheen gelezen, kan altijd gebeuren uiteraard maar check even de productomschrijving voor je ons mailt.

Vertraging
Het kan zijn dat een van onze verzendpartijen een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen of de huidige corona- en vakantie periode. The Wild Babes is hier helaas niet verantwoordelijk voor en tevens afhankelijk van alle updates via PostNL. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar klantenservice@thewildbabes.com, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.

 

Nederlands