Bestellen

Hoe bestel ik een item bij The Wild Babes?

 • Selecteer het item uit de shop en klik de button ‘in shopping bag’ Het item zit nu in je shopping bag.
 • Wanneer je bent uitgeshopt kan de bestelling worden afgerond door naar je shopping bag te gaan en te klikken op ‘Checkout’
 • Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Indien je voor het eerst shopt bij ons kun je direct een account aanmaken zodat hij al je gegevens bewaart voor een volgende shopsessie. Ben je al klant? Log dan direct in, zo kun je sneller afrekenen want al je gegevens zijn al ingevuld.
 • Druk vervolgens op ‘Ga door naar de verzendmethode’ en hier zie je direct wat de verzendkosten zijn voor jouw bestelling. De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland €4,95 (incl. 21% BTW) per bestelling. Bestellingen binnen België en Duitsland worden verzonden voor €9,00 (incl. 21% BTW) per bestelling. Let op: gratis verzending geldt vanaf een bedrag van €75,00
 • Vervolgens kies je de betaalmethode en kun je aangeven of het factuuradres hetzelfde moet zijn als verzendadres. Indien anders, dan kun je dit hier aanpassen.
 • Rond de bestelling af door de betaling te voldoen en that’s it! Je bestelling bij The Wild Babes is geplaatst.
 • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw bestelling per email. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spam filter in de email. Nog steeds geen ontvangstbevestiging? Stuur dan een mail naar klantenservice@thewildbabes.com

Wijzigen bestelling
Bestellingen geplaatst bij The Wild Babes kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Wel kun je een mailtje sturen aan klantenservice@thewildbabes.com zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen. Vaak worden de bestelling direct klaargemaakt dus helaas kunnen wij geen garantie geven dat je bestelling kan worden gewijzigd.

Adres verkeerd ingevoerd
Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk je adres nog aan te passen indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen naar klantenservice@thewildbabes.com met het verzoek om je adres aan te passen voor deze levering. Indien het pakketje al is verzonden door The Wild Babes is dit niet meer aan te passen en wachten wij tot we het pakketje retour hebben ontvangen, na ontvangst van je pakketje zullen wij ervoor zorgen dat het naar het juiste adres wordt verzonden.

Account
Je hebt geen account nodig om bij The Wild Babes te kunnen shoppen. Wel is het handig om je gegevens te bewaren omdat je dan bij een volgende shopsessie niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren. Deze bewaren wij voor je, zijn veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden. Je kunt je te allen tijden registreren bij The Wild Babes. 

Wachtwoord
Heb je een account maar ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door te klikken op registreer / login rechtsboven van de pagina. Midden onder vind je het tabje wachtwoord vergeten? Vul je email-adres in en klik op verstuur. Er wordt een link naar je emailadres verzonden waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

 

Verzenden & levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 1-3 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar Duitsland bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering
Wij hanteren een uitlevertermijn van 1-3 werkdagen. Uiteraard doen wij ons best om het pakketje zo snel mogelijk na plaatsen te versturen. Vragen per mail omtrent levering voor het verstrijken van de 3 werkdagen worden dan ook in verband met drukte niet beantwoord. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update via PostNL.

Vertraging
Het kan zijn dat PostNL een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. The Wild Babes is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar klantenservice@thewildbabes.com, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.

 


Ruilen & retourneren

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar retour@thewildbabes.com met daarin: je gegevens, ordernummer (het nummer na de # rechtsboven op je factuur), items welke je wilt retourneren en reden.
 • Wil je een item ruilen? Geef dit dan duidelijk aan in je mailtje. Na ontvangst van je retour zullen we, indien het item op voorraad is, deze aan je versturen. We proberen altijd het item voor je te reserveren tot ontvangst van je retour maar kunnen dit vanwege de drukte niet altijd garanderen.
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour aan:

The Wild Babes
Postbus 79089
1070 NC Amsterdam

 • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. Let op: indien het item is gekocht in een speciale sale (bijvoorbeeld de Wild Wednesday sale) dan wordt een kortingscode van het aankoopbedrag uitgegeven na ontvangst van je retour . Deze wordt per mail aan je verzonden en is onbeperkt online geldig.


Voorwaarden retourneren

 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd
 • Item(s) met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
 • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd
 • Lingerie, bikini's en oorbellen mogen niet worden geretourneerd ivm hygiënische redenen.

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is of make-up vlekken bevat sturen we het item terug naar de klant. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt bij het inpakken en bij eventuele retouren.

Ruilen
Het is mogelijk om een item te ruilen voor eenzelfde item in een andere maat. Na ontvangst van je retour zullen wij het gewenste item naar je versturen mits deze voorradig is. Wij proberen altijd het item voor je te reserveren indien je in je retourmail hebt aangegeven te willen ruilen maar kunnen geen garantie geven dat dit altijd lukt. Het is helaas niet mogelijk om je item te ruilen voor een ander item. Stuur in dat geval je item(s) retour, deze wordt indien hij aan de voorwaarden voldoet gecrediteerd. Vervolgens kun je zelf het andere item bestellen.

Foutieve levering
Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar klantenservice@thewildbabes.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan aub een foto van het item, je gegevens en het probleem naar klantenservice@thewildbabes.com

Garantievoorwaarden en garantietermijn
The Wild Babes hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk,

 • Uitzonderlijke slijtage
 • Batterijen
 • Verkleuring van sieraden 
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt.

Bestellen

Hoe bestel ik een item bij The Wild Babes?

 • Selecteer het item uit de shop en klik de button ‘in shopping bag’ Het item zit nu in je shopping bag.
 • Wanneer je bent uitgeshopt kan de bestelling worden afgerond door naar je shopping bag te gaan en te klikken op ‘Checkout’
 • Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Indien je voor het eerst shopt bij ons kun je direct een account aanmaken zodat hij al je gegevens bewaart voor een volgende shopsessie. Ben je al klant? Log dan direct in, zo kun je sneller afrekenen want al je gegevens zijn al ingevuld.
 • Druk vervolgens op ‘Ga door naar de verzendmethode’ en hier zie je direct wat de verzendkosten zijn voor jouw bestelling. De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland €4,95 (incl. 21% BTW) per bestelling. Bestellingen binnen België en Duitsland worden verzonden voor €9,00 (incl. 21% BTW) per bestelling. Let op: gratis verzending geldt vanaf een bedrag van €75,00
 • Vervolgens kies je de betaalmethode en kun je aangeven of het factuuradres hetzelfde moet zijn als verzendadres. Indien anders, dan kun je dit hier aanpassen.
 • Rond de bestelling af door de betaling te voldoen en that’s it! Je bestelling bij The Wild Babes is geplaatst.
 • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw bestelling per email. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spam filter in de email. Nog steeds geen ontvangstbevestiging? Stuur dan een mail naar klantenservice@thewildbabes.com

Wijzigen bestelling
Bestellingen geplaatst bij The Wild Babes kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Wel kun je een mailtje sturen aan klantenservice@thewildbabes.com zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen. Vaak worden de bestelling direct klaargemaakt dus helaas kunnen wij geen garantie geven dat je bestelling kan worden gewijzigd.

Adres verkeerd ingevoerd
Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk je adres nog aan te passen indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen naar klantenservice@thewildbabes.com met het verzoek om je adres aan te passen voor deze levering. Indien het pakketje al is verzonden door The Wild Babes is dit niet meer aan te passen en wachten wij tot we het pakketje retour hebben ontvangen, na ontvangst van je pakketje zullen wij ervoor zorgen dat het naar het juiste adres wordt verzonden.

Account
Je hebt geen account nodig om bij The Wild Babes te kunnen shoppen. Wel is het handig om je gegevens te bewaren omdat je dan bij een volgende shopsessie niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren. Deze bewaren wij voor je, zijn veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden. Je kunt je te allen tijden registreren bij The Wild Babes. 

Wachtwoord
Heb je een account maar ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door te klikken op registreer / login rechtsboven van de pagina. Midden onder vind je het tabje wachtwoord vergeten? Vul je email-adres in en klik op verstuur. Er wordt een link naar je emailadres verzonden waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

 

Verzenden & levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 1-3 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar Duitsland bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering
Wij hanteren een uitlevertermijn van 1-3 werkdagen. Uiteraard doen wij ons best om het pakketje zo snel mogelijk na plaatsen te versturen. Vragen per mail omtrent levering voor het verstrijken van de 3 werkdagen worden dan ook in verband met drukte niet beantwoord. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update via PostNL.

Vertraging
Het kan zijn dat PostNL een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. The Wild Babes is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar klantenservice@thewildbabes.com, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.

 


Ruilen & retourneren

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar retour@thewildbabes.com met daarin: je gegevens, ordernummer (het nummer na de # rechtsboven op je factuur), items welke je wilt retourneren en reden.
 • Wil je een item ruilen? Geef dit dan duidelijk aan in je mailtje. Na ontvangst van je retour zullen we, indien het item op voorraad is, deze aan je versturen. We proberen altijd het item voor je te reserveren tot ontvangst van je retour maar kunnen dit vanwege de drukte niet altijd garanderen.
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour aan:

The Wild Babes
Postbus 79089
1070 NC Amsterdam

 • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. Let op: indien het item is gekocht in een speciale sale (bijvoorbeeld de Wild Wednesday sale) dan wordt een kortingscode van het aankoopbedrag uitgegeven na ontvangst van je retour . Deze wordt per mail aan je verzonden en is onbeperkt online geldig.


Voorwaarden retourneren

 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd
 • Item(s) met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
 • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd
 • Lingerie, bikini's en oorbellen mogen niet worden geretourneerd ivm hygiënische redenen.

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is of make-up vlekken bevat sturen we het item terug naar de klant. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt bij het inpakken en bij eventuele retouren.

Ruilen
Het is mogelijk om een item te ruilen voor eenzelfde item in een andere maat. Na ontvangst van je retour zullen wij het gewenste item naar je versturen mits deze voorradig is. Wij proberen altijd het item voor je te reserveren indien je in je retourmail hebt aangegeven te willen ruilen maar kunnen geen garantie geven dat dit altijd lukt. Het is helaas niet mogelijk om je item te ruilen voor een ander item. Stuur in dat geval je item(s) retour, deze wordt indien hij aan de voorwaarden voldoet gecrediteerd. Vervolgens kun je zelf het andere item bestellen.

Foutieve levering
Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar klantenservice@thewildbabes.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan aub een foto van het item, je gegevens en het probleem naar klantenservice@thewildbabes.com

Garantievoorwaarden en garantietermijn
The Wild Babes hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk,

 • Uitzonderlijke slijtage
 • Batterijen
 • Verkleuring van sieraden 
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt.