Dat je tevreden bent met je nieuwe aankoop, vinden wij super belangrijk! Is het item toch niet naar wens? Dan kun je uit de volgende opties kiezen:

 Tegoed Code
 Retourneren

 

LET OP: Alle retouren dienen altijd te worden teruggezonden inclusief een retourformulier. Klik hier voor het retourformulier. 

 

Tegoed Code
W
aarom kiezen voor een tegoed code? Simpel... Smart babes, get better deals! Want kies je voor een tegoed code, dan krijg je van ons nog eens €10,- extra shop tegoed. Wil je een tegoed code? Volg dan alle stappen onder de kop retourneren en vink "Tegoed Code" aan op je retourformulier.

 

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Nee, bij ons kun je niet ruilen. Het item wat niet naar wens is kun je terug sturen op de manier hoe wij ook een retour in behandeling nemen.

Hieronder staan de stappen uitgelegd die je moet doorlopen om het bestelde item te retourneren. Het andere item wat je hier voor in de plaats zou willen hebben kun je natuurlijk direct weer via de website bestellen!

 
 
Retourneren

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar retour@thewildbabes.com met daarin: je gegevens, ordernummer (vind je op je orderbevestiging), items welke je wilt retourneren en reden. Aanmelding per mail is voldoende, hier volgt geen persoonlijke bevestiging op.
 • Klik hier retourformulier te downloaden en in te vullen voor je retourzending. Dit formulier dient altijd meegezonden te worden met je retourzending in verband met een correcte afhandeling. Zonder retourformulier hebben we geen gegevens zoals je naam/ordernummer/sku's en redenen van retour.
 • Op het formulier vul je alle gegevens in zoals je naam, ordernummer en de items die je wilt retourneren.
 • De artikelnaam ofwel de SKU vind je op je orderbevestiging, tevens vul je (indien aanwezig) de maat in welke je retourneert, het aantal stuks van dit artikel en de retourreden met een cijfer.
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order in originele verpakking met retourformulier naar:

  The Wild Babes
  Postbus 69101
  1060 CD Amsterdam 
 • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. 
 • Ons warehouse verzorgt de verwerking van onze retouren, zij boeken deze terug in ons systeem en sturen je een mailtje dat je retour binnen is en deze binnen enkele dagen wordt gecrediteerd. Na dit mailtje kun je de terugbetaling in iedergeval binnen 7 dagen verwachten.
 • Bewaar je Track & Trace nadat je je retour bij een postpunt hebt gebracht. Zodat je zelf kunt zien of je retour al bij ons is aangekomen.

Valt jouw pakketje / retour buiten om de wettelijk geldende termijnen, dan zullen wij deze niet behandelen en dien je opnieuw verzendkosten naar ons over te maken, om jouw pakketje retour te krijgen.

Voorwaarden retourneren

 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen*
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl. tags) te worden geretourneerd
 • Item(s) met make-up/voedsel vlekken of parfum-/lichaams-/sigarettengeuren worden niet retour genomen
 • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt/ongewassen te worden geretourneerd
 • Indien er getracht is een item(s) zelf te repareren.
 • Lingerie, bikini's, mondkapjes, fashion leggings en oorbellen mogen niet worden geretourneerd ivm hygiënische redenen.

Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet geruild of retour teruggenomen worden, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is, make-up vlekken bevat of gebreken heeft dan zullen wij deze niet behandelen en dien je opnieuw verzendkosten naar ons over te maken, om jouw pakketje retour te krijgen. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt door ons warehouse, zowel bij het inpakken als na een retourzending.

Verzend de items met respect, zoals je ze ook netjes van ons hebt ontvangen, retour. Indien items compleet verfrommeld worden terug gezonden en eerst dienen te worden gestoomd en dus extra werk oplevert, wordt een bedrag van €3,00 in rekening gebracht op het te crediteren bedrag.

 

Foutieve levering
Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar klantenservice@thewildbabes.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan aub een foto van het item, je gegevens en het probleem naar klantenservice@thewildbabes.com

 

Garantievoorwaarden en garantietermijn
The Wild Babes hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk,

 • Uitzonderlijke slijtage
 • Batterijen
 • Verkleuring van sieraden 
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

 

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt. Zonder verzendbewijsje hebben wij geen geldig bewijs van verzending.

Nederlands