10 reacties / Gepost op door Ellis ten Heuvel

Allereerst Hallo aan alle lieve Wild Babes!

Wie is Kim de Melker Worms? 
Een City Girl van 35 jaar jong uit Rotterdam. 

 

Ik mag moeder zijn van een heel lief meisje Stella, van 10 jaar oud, en samen met Glenn (haar cadeau vader) vormen wij Team KG en de S. Hihi!
 

Mijn droom begon op mijn 18e met het openen van mijn eigen schoonheidssalon in een te schattig pandje in het oude dorp van Poortugaal. Dit loopt al 17 jaar top! Sinds 2015 werk ik vanuit huis omdat dit heerlijk te combineren is met Stella. Toen kwam Corona in ons leven en moest ik verplicht de salon sluiten. 

Glenn had al aan het begin van onze relatie gezegd: “Jij moet echt iets met Fashion doen, een webshop beginnen zou echt (zo) iets voor jou zijn.” Ik ben gek op alles wat met Beauty en Fashion te maken heeft, maar ik vond dit toen nog iets te spannend! Toch is die droom in Corona tijd uitgekomen. Ik ben in het diepe gesprongen en daar was PureKim.Shop. 

PureKim.Shop bestaat nu een jaar en wat was het een geweldig, leuk, maar ook mega druk jaar! Zo blij dat ik deze stap heb durven zetten. Naast dat ik het geluk heb om van mijn hobby mijn werk te maken. Heb ik ook geweldige ouders en een lieve vriend die mij altijd steunen. Daardoor mag ik zijn waar ik nu ben. #dankbaar 

Ik zit bomvol ideeën om het nog meer te laten groeien, maar toen zag ik de story van Ellis voorbij komen en dacht ik: “Dit moet een teken zijn! Dit is zo wat voor mij. Minder druk zal het niet worden, maar ik kan niet wachten.”

Ik volgde The Wild Babes al een tijdje en wat Ellis heeft neergezet in nog geen 4 jaar is ongelofelijk. Zoveel waardering voor deze hardwerkende vrouw met natuurlijk een onwijs goed gevoel voor fashion! Vind het een eer om The Wild Babes voort te zetten. Ik zal jullie blijven voorzien van de meest geweldige fashion pareltjes en jullie dezelfde kwaliteit garanderen.

Ik kan niet wachten om elkaar te leren kennen. Ineens een ander hoofd op je scherm zal best even wennen zijn! Haha 😅 Ik beantwoord graag al jullie vragen dus schroom niet om deze ook te stellen per mail of via een DM. Zo leer ik jullie kennen en blijf ik jullie voorzien van de leukste collecties. 

 

Ik hoop dat jullie na het lezen van deze blog al een beetje een idee en gevoel bij mij hebben gekregen. Ellis en Remi bedankt voor deze kans, en de afgelopen periode dat we zo nauw hebben samengewerkt. “We zijn er achter de schermen al even mee bezig, zodat jullie zo min mogelijk last hebben van de overname!”

 

Cheers to a New Wild Year! 🥂

10 reacties

 • Gepost op door Farcia

  Hallo die Kim.

  Helemaal top.
  Wordt zeker geweldig.
  Dit ga je samen met Glenn tot een groot succes brengen.
  Toppie lieverds xxxx

 • Gepost op door Helena van der Draaij-Honings

  Lieve Kim, van harte gefeliciteerd en heel veel succes! 🥰💋

 • Gepost op door Helena van der Draaij-Honings

  Lieve Kim, van harte gefeliciteerd en heel veel succes! 🥰💋

 • Gepost op door Sylvia Brünner

  Geweldig Kim! Heel veel succes met deze op je lijf geschreven uitdaging! Fijne kerstdagen! Groetjes Sylvia

 • Gepost op door Coby

  Gefeliciteerd met deze kans jou kennende wordt het een succes

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecheckt voor publicatie ivm richtlijnen

Nederlands